Unge filminteresserede har overtaget en god del af ungdomsskolens lokaler på Tovshøjskolen. Filmprojekt Gellerup har været i gang i et halvt års tid i lokalerne, og i går var det så tiden til at holde et åbent hus.
Projektet er kommet et godt stykke ad vejen for at få flere elever. Der er ni elever, og til åbent hus-arrangementet var der efter alt at dømme bid hos yderligere to unge. De er meget interesserede og har allerede talt med deres sagsbehandler om at starte.
For unge ledige mellem 18 og 30 år
Uddannelsesforløbet er især for unge ledige mellem 18 og 30 år, som kan få projektet godkendt af deres sagsbehandler som et betalt uddannelsesforløb. De unge er der i tre til 12 måneder og vil bagefter havde gode muligheder for at vælge proffessionelle medieuddannelser.
Eleverne lærer teknikken, men frem for alt også den formidlingsmæssige del – at fortælle den gode historie gennem billedmediet. 
Med 11 unge er projektet bæredygtigt, men projektleder Morten Steffensen vil ikke have noget imod, hvis to-tre-fire yderligere finder vej ned i kælderen under Tovshøjskolen. 
På åbent hus-dagen kiggede en hel del indenfor. Foruden en del unge var der gæster fra kommunale afdelinger, fra andre tv- og medieprojekter, og fra "moderfirmaet" TV-Basic. 
www.fpgellerup.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.