Under Århus Festuge var der premiere på Nikolaj Skyum-Larsens to dokumentarfilm ”Fortællinger fra periferien”, som er filmet og fortalt af unge fra to europæiske forstadsområder, Gellerup ved Århus og St. Denis ved Paris.
Filmen er et dyk ned i de unges hverdag, og de får lejlighed til at fortælle åbent om deres liv, og hvordan de har det med at bo i udsatte boligområder som Gellerup og St. Denis.
Nåede du ikke at komme i biografen under festugen, eller har du ikke fået fingrene i et DVD-eksemplar, er der råd for det: Gellerupsekretariatet deler nemlig gratis eksemplarer af filmen ud. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte sekretariatet på tlf. 8940 2825 eller lmh@aarhus.dk, og så får du et eksemplar tilsendt.
Læs mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.