På fredag åbner Foreningernes Hus i Gellerup. Det markeres med åbningsfest på fredag i huset, som ligger i lokaler på den tidligere Nordgårdskolen, Sigridsvej 46. Dørene slås op kl. 15 til en indvielsesfest, der byder på taler, underholdning og koncert med Bispehavens populære rapgruppe 8210 og varer indtil kl. 20. Alle er velkomne.
Et hus åbent for alle
Som navnet indikerer, er huset tiltænkt de mange foreninger i Gellerup. Huset vil stille bedre rammer til rådighed for foreninger, der i manges tilfælde for øjeblikket holder til i kælderrum. Det er også meningen, at huset skal rumme undervisningstilbud og holde kulturelle arrangementer i salen med plads til 150 mennesker. Desuden har huset etableret en café og et syværksted, og efterhånden som efterspørgslen melder sig, vil flere værksteder af forskellig art blive startet.
En af visionerne bag huset er, at det skal være multikulturelt, åbent for alle uanset køn, kultur, etnicitet, religion osv. Derudover lægger Foreningernes Hus vægt på, at foreningerne skal føle ejerskab for huset – at det skal foregå på deres betingelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.