Bor du i Gellerup-området, eller er du bare interesseret i området? Og har du nyheder og historier, du savner at se i medierne? Så er det måske noget for dig at blive frivillig journalist for borgerportalen Gellerup.nu.
Gellerup.nu handler om dit lokalområde.
Gellerup.nu fokuserer på de historier, de store medier glemmer eller overser.
Gellerup.nu er borgerjournalistik.
Gellerup.nu har førhen været en del af Aarhusvest.dk, men er nu blevet delt i to: Aarhusvest.dk, der tager sig af nyheder inden for postnummeret 8210, og Gellerup.nu, som fokuserer på Gellerup, Toveshøj, Søvangen og Skovgårdsparken. Siden opdateres dagligt med nyheder, omtaler af arrangementer, reportager og debatindlæg.
Imidlertid mistede vi mange af vores borgerjournalistiske kræfter efter opsplitningen og leder derfor efter nye journalister. Derfor har vi brug for DIG. Holder du af at skrive og kommunikere, og er du engageret og interesseret i Gellerup, garanterer vi, at det er noget for dig at blive borgerjournalist. Hvis du ønsker oplæring i at skrive historier, så får du den – helt gratis.

Som borgerjournalist kan du selv vælge, hvilke nyheder eller arrangementer du gerne vil skrive om. Kort sagt kan du være med til at præge borgerportalen, som du synes.
Kontakt Birger Agergaard for flere oplysninger: birger@bydele.dk eller på tlf. 6130 8699.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.