Medierne har igen fået smag for ord som ”ghetto” og ”udsatte boligområder”. Efter at der i den seneste tid igen er kommet fokus på problemer i udsatte boligområder, er brug af ordene i medierne eksploderet. Ja, ”eksploderet!”. Vi på Gellerup.nu satte os for at dokumentere udviklingen i brugen af ordet de seneste par måneder.

Ghettodebatten vandt igen frem i medierne i september, men det var først i oktober, at der for alvor kom fut i den. Søger man på Infomedia (en database til artikler fra så godt som alle danske medier) på artikler fra 1. til 30. september, hvor ordet ”ghetto” indgår, finder man 518. I oktober er tallet steget til 2316. Tilsvarende søgning, hvor nøgleordet er ”udsatte boligområder”, giver 262 resultater i september og 1375 i oktober.
Du kan se grafen i større format, hvis du klikker på billedet til højre i artiklen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.