"Den hjælp den tilskadekommende får i de første 5 minutter, inden ambulancen kommer, kan være med til at redde hans/hendes liv," fortæller lægen Purnima Kumarathas, der endnu engang skal undervise i førstehjælp i Kvindehuset i Århus. Denne gang ligger arrangementet om aften, så flere kvinder har mulighed for at deltage i det. Arrangementet afholdes den 17. november fra kl. 16.00 til 21.00. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Gavnligt for familie, omgivelserne og samfundet
 ”At have kendskab til førstehjælp er vigtigt, bl.a. fordi det kan dreje sig om liv eller død. Den hjælp personen får i de første 5 minutter, inden ambulancen kommer, kan være med til at redde hans/hendes liv. Endvidere handler det ikke kun om, hvilke teknikker du kan gøre brug af ved førstehjælp, men det handler i høj grad også om at tilkalde 112, og hvad man siger i den akutte situation. Jeg har desværre oplevet, at folk ikke kunne finde ud af at ringe 112; efterfølgende havde det fatale konsekvenser for den pågældende familie,” siger Purnima og fortsætter:
”Jo flere, der kender til førstehjælp, jo mere gavnligt vil det være for den pågældende familie, omgivelserne og ikke mindst samfundet.”

Tilmelding
Har du lyst til lære at hjælp andre i nød og har du lyst til at finde ud af, hvad du skal stille op, hvis uheldet er ude, så kan du deltage i dette aftensarrangement. Der vil blive serveret en let sandwich
Tilmelding til arrangementet foregår til Susanne på frivillig@khaa.dk eller sms:
50 43 83 56

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.