Gå ikke glip af årets julekalender fra mediefagsholdet på Viby Gymnasium og HF! Det første af tre store kalenderlåger er åbnet.
Sidste jul debuterede Mediefagsbanden med en julekalender på film, og succesen var så omfattende, at der måtte en ny serie til.
Handlingen indeholder et ægte Olsen-banden-kup, og det hænger sammen med hændelser på skolen. En af de hårde nitter, Bøffen, straffer elever, der spiller musik, og da rektor Aage Weigelt smider ham ud fra skolen, bliver rektor i stedet taget til fange, og Bøffen indfører en række uhyrlige regler på skolen.
Der må en løsning til – Olsenbanden!
Resten er historie – se selv første kapitel i julekalenderen her:
Gymnasieelever, lærere og nisser
Serien er skrevet, instrueret, klippet (og meget mere) af Janus Krøjgård og Anders Eggert – de stod også bag julekalenderen sidste år. Der er både unge skuespillere med, tre mediefagslærere og ægte nisser. Det er de tre lærere, der udgør Olsen-Banden.
Det er et kæmpearbejde, som skuespillere, teknikere mv, har med at producere serien. 2. afsnit vises i morgen tirsdag til morgensamlingen, og 3. og sidste afsnit vises til juleafslutningen 22. december.
Mediefagsbanden har – naturligvis – en fangruppe på Facebook: http://www.facebook.com/pages/Mediefagsbanden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.