Så er det snart dag 1 for "Foreningen Mediehus Gellerup". Du kan være med til at stifte foreningen torsdag 9. december kl. 19 i Forenigernes Hus i den nedlagte Nordgårdskolen.
Foreningen vil gerne give beboere og foreninger bedre mulighed for at komme til orde og fortælle en anden historie, end der ofte fortælles i de store medier. Det kan både ske ved, at de lokale medier samarbejder om at lave gode historier, og ved at klæde beboerne på med kurser og debatmøder, så de bedre selv kan komme til orde i medierne.
De medier, der har forberedt den nye forening, er:

  • IndvandrerTV med Radio Bazar og Børne- og UngdomsTV
  • Borgerportalen gellerup.nu
  • Filmprojekt Gellerup
  • og redaktionsmedlemmer fra Skræppebladet

Foreningen forventer at leje to lokaler i samme bygning som Foreningernes Hus, så der allerede fra starten er tæt kontakt til foreningslivet. Der skal også være plads til, at beboere kommer for at lave brochurer og hjemmesider, eller hvis en lokal freelance-journalist gerne vil være en del af fællesskabet
Men foreløbig skal foreningen stiftes, og det vil ske med bestyrelse, vedtægter og det hele. Du kan få indflydelse på foreningen ved at komme til generalforsamlingen. Det er meningen at sætte kontingentet meget lavt – 50 kroner – så alle kan være med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.