I morgen tirsdag og på onsdag vil alle butikker i Bazar Vest holde lukket. Det meddeler butikkerne, som er utilfredse med huslejens størrelse og hvad de får for de penge, de giver til centrets fællesudgifter.
En ny bestyrelse sendte i december bazaren et krav om at få sat huslejen 35 procent ned og desuden få nye lejekontrakter.
Mange butikker kan ikke betale huslejen til tiden og siger, at de kun kan overleve ganske kort tid, hvis der ikke sker noget. Imens er nogle af butikkerne blevet sagt op af ejeren Olav de Linde og centrets chef Jørgen Skov.
Butikkerne efterlyser vagter og mere rengøring. Kunderne har svigtet centret, blandt andet fordi der har været uro og tyverier fra kunderne.
Derfor er konflikten spidset meget til i de seneste måneder, og ifølge JP Århus har den nye bestyrelse ikke længere tillid til Jørgen Skov.
"Bazarbestyrelsen har på vegne af butikslejerne i den gamle Bazar Vest vedtaget at udtale sin mistillid til bazarchef Jørgen Skov, idet vi føler, at bazarchefen ikke samarbejder med lejerne om at skabe gode forhold for lejerne. Vi anbefaler derfor Olav de Linde Byggeselskab A/S at udpege en ny bazarchef, så forholdet mellem udlejer og lejerne i den gamle Bazar kan blive normaliseret," står der i erklæringen fra butikkerne.
JP Århus skriver, at enkelte butikker nok ønsker forandringer, men at de dog anerkender Jørgen Skovs vilje til dialog.
Selv siger Jørgen Skov til JP Århus, at han ikke er årsag til problemerne, og at butikkerne blot graver grøften dybere i øjeblikket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.