Alt for mange kan gå rundt med for højt blodtryk uden at vide det. Det tager Lokalbibliotekerne i Aarhus Kommune, bla. Viby Bibliotek, nu hånd om, når de som et led i kommunens Sundhedseksperimentarium  tilbyder sine lånere at låne – en blodtrykmåler.

Fokus på sundhed
Formålet med Sundhedseksperimentarium er at sætte fokus på sundhed. I løbet af de næste fem uger kan du på bl.a. Viby Bibliotek låne en blodtryksmåler på samme måde som du plejer at låne bøger. I samme periode kan du også få en personlig snak med en af de mange sundhedsambassadører, eller få målt dit blodtryk og få gode sundhedsråd af en repræsentant fra Hjerteforeningen.

Måske et varigt tilbud
Hvis det det viser sig, at der er interesse for at låne en blodtryksmåler på biblioteket, vil det nye udlånsmateriale blive et varigt tilbud fra bl.a. Viby Bibliotek.

Foruden denne helt nye alternative udlånsmulighed er der masser at andre sundhedstilbud helt frem til den 11. februar.
Alle arrangementer og tilbud er gratis, og kan ses på bibliotekets hjemmeside.
Yderligere oplysninger fås hos Søren Sørensen tlf.89409545.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.