Fodboldcafeen Barca har nu fået ny ejer. Man kan dog stadig tage ind og opleve en ægte fodboldkamp på stor skærm, samt bestille en vandpibe og nyde lidt af husets mange specialiteter. Men det er ikke det eneste, som fodboldcafeen har at byde på, der vil dels også være plads til underholdning som kommer til at variere fra uge til uge.

Manden bag hele ideen er den kun 20-årige Mohammed Sabah fra Gellerup. Han er født og opvokset i Danmark, men stammer fra Palæstina. Den nye cafeindehaver har været en af fodboldcafeens faste kunder i mange år, men havde aldrig drømt om at blive cafeindehaver i så ung en alder.

”Jeg har aldrig drømt om at åbne en fodboldcafe, jeg kom på ideen helt tilfældigt!” fortæller Mohammed Sabah.

Den unge cafe-indehaver har haft held med at lokke kunder til, for forretningen går strygende, og han har doblet op i forhold til den tidligere indehaver. Cafeen, som har navn efter Barcelonas feterede fodboldklub, ligger i den nye afdeling af basaren, hvor autoværkstederne er med til at give en god omsætning.
Vil gerne uddanne sig
”Hvis jeg bliver ved med at tjene det dobbelte af hvad jeg havde regnet med, så forlænger jeg lejemålet yderligere og ansætter nogle medarbejdere, så jeg kan få mig en videregående uddannelse,” fortsætter han.

Men det har ikke været helt nemt at starte sin egen cafe, da han blev mødt med en del modgang fra sin fars side. Ifølge Mohammed ønskede hans far at Mohammed brugte sin studentereksamen på at blive læge. Men Mohammed har altid drømt om at blive journalist og regner med at søge ind på journalisthøjskolen til foråret. I dag kan Mohammed godt følge sin far i, at det ikke er helt nemt at være ung og selvstændig.

”Min far er selv selvstændig og jeg har aldrig kunne forstå hans humør svingninger. Men nu forstår jeg ham meget bedre, det kræver tålmodighed og meget energi at være selvstændig!” forklarer han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.