Mohammed Sabah har for nyligt overtaget fodboldcafeen Barca ved Bazar Vest. Han har intet imod, at cafeen ligger i den nye afdeling af basaren, men alligevel kunne han godt tænke sig, at der blev foretaget nogle drastiske ændringer ved Basaren.

I starten kunne man komme i basaren og finde en del kvalitets varer til billige priser, men i dag finder man kun dårlige varer til dyre priser – altså er hele basarens koncept blevet afsvækket med tiden, siger den nye cafeindehaver Mohammed Sabah til borgerportalen.

Basaren ser gammel ud
Ifølge Mohammed trænger basaren til at få skiftet udseende, da den ser for gammelt ud. Desuden ville han ønske, at der blev indført minimum en parkeringsvagt ved parkeringspladsen, da der til tider kan opstå kaos, når bilister kæmper om en parkeringsplads ved Bazar Vest. Den unge cafeindehaver er desuden sikker på, at en renovering af basaren vil lokke flere kunder til, men dette er kun første skridt til løsningen på problemet.

”Mange danskere betragter basaren som en del af en ghetto, og jeg er bestemt enig. Det er en hård ghetto!” fortæller han.

Hvis man skulle lokke flere kunder til, skulle man starte ud med at afkræfte Gellerups ry for at være en ghetto, mener Mohammed.

”Nogle udlændinge har tendens til at rode sig ud i meget kriminalitet, og flere bliver mere og mere social belastede hvis der ikke snart gøres noget ved problemet!” slutter han af med at sige.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.