Det var fodboldholdet fra politiet, der vandt håneretten, da der blev spillet oldboys-turnering på Gellerups nye grusfodboldbane.

Kulde og nærmest stormende kuling kunne ikke holde de gamle fodboldspillerne indendøre. Tre lokale oldboyshold sammensat til lejligheden fra Multiaktivitetsforeningen, Vatan Spor og ACFC udfordrede betjentene, som mødte op med en skadet Jens Espensen fra Lokalpolitiet som holdleder.

Første kamp mellem ACFC og Multiaktivitetsforeningen endte 3-0. Mens Vatan Spor og politiet spillede uafgjort 1-1 i den ordinære tid. Derefter blev kampen afgjort ved tre straffespark til hvert hold. Her vandt politiet 1-0, så holdet røg i finalen med målscoren 2-1.

Taberholdene spillede derefter mod hinanden, og her vandt Vatan Spor 4-2 over Multiaktivitetsforeningen. I finalen vågnede betjentene op og gik til stålet og vandt en overbevisende sejr på 5-1 over de gamle drenge fra ACFC, og politiet vandt dermed håneretten i det kommende år.

Oldboys bliver fast tradition
Da kampene var spillet færdige samledes alle spillerne til en lille hyggelig sammenkomst i Klubberne i Gellerup, hvor der blev uddelt pokal og T-shirts til vinderholdet. Og der blev serveret noget godt at spise. Alle deltagerne var enige om, at oldboys-turneringen på Gellerupparkens grusbane meget gerne må blive en fast tradition i Gellerup.