Fitness Vest har endeligt fundet lånemuligheder, der vil gøre det muligt at starte et fitnesscenter i Globus1 op. Men foreningen har brug for så mange medlemmer som muligt får at få lov til at låne pengene af Brabrand Boligforening.

”Vi skal have så mange medlemmer som muligt for at få lov til at låne 300.000 kroner til fitness maskiner. Sidste år budgetterede vi med, at der skulle 150 medlemmer til for at starte op, derfor håber vi meget at folk vil være med til at gøre Fitness Vest til en realitet ved at blive medlem,” fortæller iværksætter Ingrid Videbech.
Meld dig ind
Fitness Vest bliver kun en realitet, hvis så mange som muligt bliver medlem. Boligforeningen vil kun låne pengene til projektet, hvis de kan se at Fitness Vest på forhånd kan få medlemmer. Den lokale opbakning bestemmer altså, om Fitness Vest skal blive til.

Netop derfor skal du melde dig ind og sørge for at fortælle det videre til dit netværk, hvis du har interesse i fitness. Medlemskabet koster en flad halvtredser og er vejen til et fitnesscenter midt i Gellerup.
Frivillige instruktører står klar
Finansieringen er den eneste grund til, at Fitness Vest ikke er åbnet endnu. Det 100 m2 store lokale i Globus1 er på plads, og faktisk står også seksten frivillige instruktører klar til at begynde undervisningen.

”Instruktørerne er alle af forskellig nationalitet, så alle medlemmer skal føle sig velkommen i Fitness Vest. Så snart vi har fået en masse medlemmer kan Fitness Vest i og for sig få lov at låne pengene til maskiner og herefter åbne,” fortæller Ingrid.
Fitness Vest for alle
Fitness Vest regner med at være åbent alle ugens dage, og her kan medlemmerne frit komme og gå. Når centret har åbent vil der altid være en instruktør til stede, der kan vejlede omkring brug af de forskellige maskiner.

To dage om ugen vil mænd blive nægtet adgang, da der her kun er adgang for kvinder på disse dage. 

Har medlemmerne forespørgsler på spinning, zumba eller anden sport vil Fitness Vest så vidt muligt forsøge at oprette sådanne hold.

Er du interesseret i at høre mere eller i at blive medlem, så kontakt idrætskonsulent i Globus1 Anne Lejbach på:

Tlf:29204010 / Mail: aljoe@aarhus.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.