Frivilligcenter Aarhus står bag et familiementor-projektet, hvor familier og enlige af anden etnisk baggrund parres med danske familier og enlige.

Lige nu søger projektet danske kvinder fra Viby til at deltage, da flere ’mentees’ søger en kvindelig dansk mentor.

Nyt netværk og sjove oplevelser
Kvinderne melder sig for at udvide deres netværk og få nye og sjove oplevelser. Som deltager forpligter man sig for en periode på minimum et halvt år.

Her mødes parrene en gang om måneden på skift i hinandens hjem til et måltid mad eller en kop kaffe.

Der er desuden flere fællesarrangementer som foreningsbesøg, grillfester, museumsbesøg, fodboldkampe og andet. En deltagerfamilie kan både være par med børn, enlige med børn og par uden børn og alle aldre er velkomne.

Som mentor skal du være
Som mentor skal du være godt forankret i det danske samfund.
Du skal have lyst til at forene frivilligt arbejde med familieliv, fortælle om dine interesser og deler ud af dine erfaringer.
Du skal have mod på at byde indenfor i dit hjem og ikke mindst være en lyttende og tålmodig sparringspartner.

Fire kvinder søger en mentor:
1) Enlig mor på 36 år søger en enlig mor eller singlekvinde til samvær. Hun går på sprogskole og er ved at lære dansk. Hun har stor lyst til at få gode og hyggelige oplevelser samt at lære Danmark og Århus at kende på den gode måde.

2) Enlig mor på 42 år med tre drenge søger mentor. Hun har boet i Danmark i mange år og taler rigtig godt dansk. Hun er flyttet til Århus for et års tid siden og kender stadig ikke byen så godt. Hun er en meget dedikeret mor og meget interesseret i forældreroller og børneopdragelse. Hun er tidligere lærer fra sit hjemland Somalia.

 
3) Gift kvinde på 40 år med syv børn søger mentor. Hun har boet i Danmark i mange år, men taler stadig ikke ret godt dansk, men vil meget gerne lære mere. Det er vigtigt, at mentor også har lyst til at være der for de to teenagepiger.
 
4) Enlig mor på 35 år med søn søger mentor. Hun har boet i Danmark 7 år, men taler stadig ikke så meget dansk, men vil meget gerne få mulighed for at blive bedre. Hun har også stor lyst til at få en mere aktiv og sjov fritid. Sønnen spiller fodbold.

Er du interesseret i at blive mentor så ring til projektleder Susi K. Sommer på 2629 4728 / 6024 5266 eller mail på sks@frivilligcenteraarhus.dk

Læs mere om Familiementorprojektet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.