Det er et stort emne, Samvirkets deltagere tager fat i dag: det er såmænd hele Gellerups fremtid, der er på spil gennem workshoppen, der har jfået titlen:
”Fra socialt belastet område til socialt område med farver”. 
Samvirket – som er netværket for frivillige og offentlige i Gellerup – mødes i dag i Foreningernes Hus, og rådmand Hans Halvorsen (S) deltager. Han skal helst tage hjem til sit arbejde med mange ideer og input, der virker.
Ifølge programmet starter workshoppen med en sketch. Derefter vil  Folkeinformations leder Sami Saïdana introducere emnet, og deltagerne deler sig op i fem grupper, der hver skal besvare spørgsmålene:
      1. Hvad er vi stolte af i Gellerup?
      2. Hvad drømmer vi om er sket om 5 år?
      3. Hvad kan vi sætte i gang for at opfylde drømmen?
Når grupperne fremlægger resultaterne, lytter Hans Halvorsen, og han vil bagefter opsummere forslagene – især med det formål at kunne bruge dem i sit arbejde på det sociale og beskæftigelsesmæssige område.
Samvirkets møder er åbne for alle frivillige i området.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.