Fodboldklubben Vatanspor fra Brabrand, som ellers har haft succes i Serie I, er ude i krise efter, at topholdet forleden blev udelukket fra turneringskampe og landspokalturneringen.
Kommentarer mod dommeren fra spillerne – og en spytklat fra en tilskuer gjorde udslaget, da holdet forleden spillede mod Lystrup. Dommer Rene Budtz rapporterede hændelserne til DBUs disciplinærudvalg for Jylland, og her blev det besluttet at suspendere Serie I-holdet foreløbigt, skriver stiften.dk 
Vatanspor, som har tyrkiske rødder og holder til ved Sødalskolen, finder det meget uretfærdigt. På holdets hjemmeside kommenteres spytkastet ikke, men der er stærk kritik af dommeren:
Vatanspors målmand Mikael Hvass skriver her, at der var protester mod dommeren, som havde bragt sig selv i en meget uheldig situation:
"Han dømte både i øst og vest og holdt sig ikke til en linje kampen igennem. Små frispark til takseret til gule kort, mens store frispark slet ikke blev dømt. Lystrup blev sågar snydt for et straffespark i anden halveg.

De store protester efter kampen mod dommeren handlede hovedsageligt om hans mærkelige beslutning om, at Shadi ikke måtte komme på banen igen, selvom hans 10 minutters udvisning for længst var overstået.
En skidt kamp af dommeren, der på sin unikke måde vælger at bringe sig selv i fokus, i stedet for at koncentrere sig om at dømme en fair kamp," hedder det i kampreferatet. Vreden opstod især, fordi Lystrup scorede i 96. minut, mens Vatanspor var i undertal, skriver Mikael Hvass. 
www.vatanspor.dk 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.