Indvandrerklubben fra Brabrand, Vatanspor, har igen alle muligheder for at følge drømmen om en oprykning ffra Serie 1til Jyllandsserien. Fadæsen forleden, hvor en tilskuer spyttede dommeren i ansigtet, og hvor dommeren følte sig truet af spillerne, udelukkede ellers holdet, og den ikke-spillede kamp mod VRI blev taberdømt.
Men et møde mellem Vatanspor, Århus Fodbolddommerklub og DBU Jylland har nu løst op for sagen, og Vatanspor kan spille igen. Først mod Kristrup på tirsdag, og efter sommerferien bliver kampen mod VRI spillet.
To får ansvar for tilskuerne
Aftalen lyder nu på, at Vatanspor inden hver kamp melder ind med to personer til dommeren, og disse to personer har ansvaret for, at der ikke bliver problemer med egne tilskuere.
www.vatanspor.dk er der stor glæde at spore. Præsidenten for klubben, Mustafa Pelit siger her:

"Jeg er utrolig glad for at suspenderingen er ophævet, og vi nu igen kan gøre det vi holder allermest af, nemlig at spille fodbold!"
Mustafa Pelit siger, at han er stolt af alle i klubben, som udenfor banen, har arbejdet for at få Vatanspor styrket igennem det her. Han oplyser desuden, at tilskueren, som spyttede, ikke længere er velkommen til Vatanspors kampe
DBU Jyllands omtale af sagen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.