En af Danmarks største rap-events finder sted på lørdag ved Tovshøjskolen. Det er tredje gang, der er Gelleraps, og der ventes rigtig mange gæster, da det er hele Aarhus’ ungdom, som er inviteret med. Sidste år deltog omkring 1200.
Også programmet ser ud til at blive større og større. Hvis du klikker på plakaten her til højre, vil du se, at der et sted bare står "… og mange flere". Så meget er der at vælge imellem!
Igen i år er der et righoldigt street-program. Foruden den berømte "Danmarks længste graffitivæg" er der flere turneringer i street soccer og basket, og der er parkour, BMX-ramper og meget meget mere.
Rap’en er naturligvis det vigtigste, og i år har eventen sikret sig nogle potente navne – med Lucy Love, Marwan, TMT og flere andre øverst på plakaten. Rapskolerne spiller en vigtig rolle på lørdag, idet en række "elever" herfra optræder med egne numre.
Se rækkefølgen af rapperne
Gelleraps er gratis – og arrangeres af Foreningen Gelleraps i samarbejde med unge i hele byen.
www.gelleraps.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.