Løb for Livet i Gellerup fandt sted lørdag i regn og slud. Det var lagt op til at der skulle sved på panden, men regnvåde tunge skyer og en kold vind holdt desværre de fleste århusianere hjemme under dynen.

Kulturrådmand Marc Perera Christensen kom forbi i sportstøj og åbnede officielt dagens program, der både bød på løb og orienteringsløb. Der var mulighed for at køre på mountainbike og gå en vandretur i bakkerne. Og der var også aktiviteter som rope skipping, zumba og bueskydning på aktivitetspladsen for enden af Lenesvej.

De århusianere, som trodsede vejrguderne, havde en aktiv og hyggelig formiddag, hvor de også kunne få taget en sundhedstest og høre nærmere om projekt Verdenshaverne i Gellerup, som er ved at spire frem for foden af Hasle Bakker.

Formiddagen sluttede af med, at der blev trukket lod blandt de fremmødte om en flot mountainbikecykel og et løbetøjssæt til hele familien sponseret af City Vest.

Igen næste år
Løb for Livet i Gellerup-arrangement blev arrangeret af Lions Klub Aarhus-Brabrand i samarbejde med Den Integrerede Institution Hasle Bakker og Samvirket i Gellerup og Toveshøj og en række frivillige fra områdets foreninger.

Og til trods det forholdsvis ringe fremmøde på selve dagen var alle arrangørerne enige om, at en sådan aktivitetsdag skal gentages i Hasle Bakker igen til næste år, fordi det er vigtigt, at flere århusianere skal ud og opleve det fantastisk skønne naturområde, som ligger lige uden for byens dørtrin.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.