Al information er svær. Information i et boligområde med mange nationaliteter og behov er ekstra svær. Når man så skal forsøge at få beboerne til at stemme endnu engang, ja, så er det ekstra-ekstra svært.
Journalist i Brabrand Boligforening, Marianne Stenberg, vil gerne tage ved lære af de ytringer, der blandt andet kom i denne artikel om beboere, der ikke føler, at der er informeret nok om helhedsplanen. Det kan bruges i den næste bølge af kommunikation, når helhedsplanen skal realiseres.
"Op til den seneste afstemning koncentrerede vi os om at lave et indstik i Skræppebladet, for undersøgelser viser, at beboerne læser bladet. Jeg ved også, at afdelingsbestyrelserne har brugt uofficielle kanaler og fået kommunikeret ud i netværk om beboermødeerne."
"Men jeg respekterer, når det bliver nævnt, at der er nogle, vi ikke har nået med vores information. Vi vil gerne høre forslag til, hvordan det kan gøres bedre, for det kan bruges i vores "beboersamarbejdsplan", som vi er ved at lægge strategi for sammen med Gellerupsekretariatet," siger Marianne Stenberg.
Ordet beboersamarbejde dækker over, at der ikke blot skal "informeres", men i høj grad også lyttes til beboerne om, hvordan borgerinddragelsen kan fungere godt. 
"Vi tænker også på at tilbyde nogle brugervenlige digitale værktøjer," tilføjer Marianne Stenberg, der dog vil vente med at uddybe, hvad det går ud på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.