Viby Bibliotek og Dansk Flygtningehjælp står igen bag en sommerskole for børn og unge – eller fra ca. 4. klasse op til 3. g. Aktiviteterne foregår i den første uge af august, og man skal melde sig senest 27. juli på biblioteket.
Sommerskolen tilbyder blandt andet matematik, dansk, historie og sanglege. Der vil være aktiviteter for alle op til 3. g, og der kan arrangeres en udflugt til et sjovt og spændende sted.
Ellers foregår det i salen under biblioteket. Der er undervisning klokken
10:00-12:00 og 12:30-14:30.
Deltagerne må gerne foreslå emner eller aktiviteter til sommerskolen. Man kan skrive en e-mail til Solveig på: solveigm@chem.au.dk. Man kan også skrive et forslag på den tilmeldingsseddel, der blandt andet ligger på biblioteket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.