Kampen om at få sin altan kåret som den smukkeste i ‘Gellerupparken er gået ind. Det forlyder, at flere beboere i Gellerup er i fuld gang med at smukkesere deres altaner til konkurrencen om "Gellerupparkens smukkeste altan".
Det er tredje år i træk, at afdelingsbestyrelsen i Gellerupparken inviterer beboerne til at deltage i blomsterkonkurrencen, hvor man kårer afdelingens flotteste og hyggeligste altan eller terrasse.
I år bliver reglerne sådan, at beboerne kan vælge selv at tage tre-fire fotos og sende dem til viha@bbbo.dk eller aflevere billederne i Beboerhuset Yggdrasil – ELLER hvis man ikke har et kamera, kan man kontakte Helle på 4071 8675 / hellehm@gmail.com og lave en aftale om fotografering. Det skal være senest 15. august.
De indsendte fotos udstilles i Cafe Perlen fra 18. august itl torsdag den 11. september. I samme periode kan alle beboere komme forbi og stemme på den altan eller terrasse, som de synes er flottest. 
Vinderne afsløres på Godhedsdagen lørdag den 17. september.