Den største boligudviklingsplan herhjemme…. det kræver nogle store bannere at gøre opmærksom på, og derfor er det nogle velvoksne nogle af slagsen, der er blevet sat på tre gavle i Gellerupparken og Toveshøj.
Brabrand Boligforening skriver på sin hjemmeside om, at bannerne skal sikre fokus og synlighed omkring helhedsplanen.
Billedet her til højre viser, hvordan gavlen på Blok B1 (Gudrunsvej 2-10) bliver til en mega-illustration af den kommende Verdenspladsen. Den skal ligge inde midt i Gellerupparken, tæt på Beboerhuset Yggdrasil, og Verdenspladsen skal blandt andet indeholde Gellerupparkens nye store beboerhus.
På Blok B7 (Gudrunsvej 76) vises bygaden, og endelig får facaden på Toveshøjs skraldanlæg ud mod Edwin Rahrsvej illustrationer af den bygning, der kommer til at huse omkring 1000 kommunale arbejdspladser, sundhedshuset på Toveshøj samt et kort, der viser de samlede forandringer i forbindelse med helhedsplanen.
Se flere bannere på www.bbbo.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.