Unge4Unge går opsøgende i Gellerup og Toveshøj for at tale med de unge blandt beboerne, lave aktiviteter med dem og generelt virke kriminalitets-forebyggende. Nu er "arbejdsområdet" udvidet til busserne, hvor mange af de unge er.
Unge 4 Unge skriver på sin hjemmeside om sit samarbejde med Midttrafik:
"Med det kan vi udvide den opsøgende del til også at omfatte bybusserne i området. Vi møder også børn og unge her og muligheden for en god dialog med dem. Vi benytter lejligheden til at fortælle om os selv, kommende aktiviteter og så kan de også være "med" til det opsøgende i det omfang, at de kan sprede budskaberne til deres venner og veninder.

Vi fortsætter det opsøgende arbejde og udvider det til Bispehaven efter sommeren, for også at få de unge med der – til det opsøgende og andre spændende aktiviteter."
www.unge4unge.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.