Mohammed på 13 har været med til rigtig mange af sommerferieaktiviteterne i Gellerup – næsten dem alle, siger han selv. Han er på vej ned ad den højre klatrevæg og ville gerne tage en tur mere. Men køen er lang, så han går over mod Rodeo-tyrene i stedet og får nogle svingom, før han smides af.
Det er legedag ved Klubberne i Gellerup, som har lejet både Rodeo-tyrene, klatrevæggen "Rocky Mountains" og en hoppeborg med indlagt rutchebane. Det er mest wild-west-tema, men der er også kuglekast  – og candyfloss, hvis man er i det søde hjørne.
Klubberne får god hjælp af piger fra Fritidspatruljen, der er med til at organisere aktiviteterne på legedagene. Raghda har sit hyr med de mindre drenge, som forsøger at hyle hende ud af den. Forgæves.
Tilbage til Mohammed, der har været hjemme i Gellerup det meste af sommeren – det gør ikke noget, så længe der er en masse gode aktiviteter at gå til, siger han.
Mange af børnene glæder sig til på lørdag – da skal 120 af dem på gratis tur til Djurs Sommerland, og forældrene er inviteret med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.