Et nyt samarbejde mellem Fritidspatruljen og Unge4Unge fik et godt udbytte forleden: de havde arrangeret en tur til Djurs Sommerland med ca. 120 børn og unge og deres forældre, og det blev en kæmpesucces, fortæller Gordon Roberts fra Fritidspatruljen.
Lørdag d. 30. juli kørte to busser af sted med de forventningsfulde beboere. Vejret var supergodt, og alle havde en rigtig god dag.
Hverken Unge4Unge eller Fritidspatruljen er projekter med mange midler. Men der var lige råd til disse to busser. Selv om der var mange fra begge organisationer på ferie, lykkedes det at gennemføre turen den sidste weekend inden Ramadanen.  Alle var tilbage igen omkring kl. 18, trætte og tilfredse.

Turen var første gang Unge4Unge og Fritidspatruljen har samarbejdet. Begge projekter er enige om, at det ikke bliver sidste gang. Flere og spændende aktiviteter for områdets børn er noget, som de engagerede frivillige i Unge4Unge og de dygtige teenagere fra Fritidspatruljen gerne vil udvikle.
Tre dage hver uge
I dagens løb var der rige muligheder for Fritidspatruljens unge at fortælle både børn og forældre om deres gratis tilbud om leg og aktiviteter udendørs for børn mellem 4-12 år:

  • hver mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 17 til 19 både i Toveshøj (ved asfaltbanen) og Gellerup (ved kaninlegepladsen).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.