Kvinder under 30, der ønsker at arbejde eller uddanne sig indenfor det pædagogiske område, kan gratis deltage i et nyt HAVA-kursus i Foreningernes Hus i Gellerup. Her lærer de om barnets udvikling og det samfund, som barnet vokser op i.

HAVA- kurser er for indvandrere og flygtninge, der bor i Aarhus Vest. Projektet får støtte fra EU og forskellige ministerier. FOF-Århus kører projektet, og lederen er igen pædagog Parvin Ghochany. Hun er iraner og uddannet pædagog med speciale i indvandrerkultur og multikulturel børneopdragelse. Hun synes, at det er vigtigt, at kvinder kommer ud i samfundet. Hun har været med i HAVA-projektet for kvinder 11 gange tidligere.

Projektets indhold

Deltagerne får forskellige kompetencer: personlige, kreative, kommunikative, samfundsmæssige, sundhedsfaglige med flere. Efter dit kursus er man klædt på til at kunne få en uddannelse inden for det pædagogiske område.

Information og møde:

  • informationsmøde onsdag den 7. september fra 13–15 i Foreningernes Hus, Nordgårdsskolen, Sigridsvej 46, 8220 Brabrand
  • Kurset starter 19. september og slutter 16. december
  • Undervisning alle hverdage fra 9 – 14, inklusive praktik
  • Kurset er gratis
  • Interessrede kan kontakte sin sagsbehandler og opgiv bookingnr. 2210 i det kommunale system
  • Kursusleder: Parvin Ghochany, Parving1@hotmail.com, mobil 52700903

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.