Det boligsociale samarbejde i Viby Syd kan nu for tredie år i træk invitere til Eid-Fest, når vi lørdag den 10. september fra kl. 14.00-18.00 slår dørene op til et brag af en fest i Søndervangskolens sportsaula.
Eid festen er et kulturarrangement
Eid festen er selvfølgelig en markering af afslutningen af ramadanen, men i Viby Syd er det en fest uden religiøse undertoner, det er en kulturfest, som først og fremmest går ud på at være ”i stue sammen”.
"Folk fra mange kulturer tæt sammen i Viby Syd, derfor tror vi på, at det er sundt for os alle at lære lidt om hinandens traditioner. Senere på året inviterer vi f.eks. også til juletræsfest," siger Karina Quorning, der er boligsocial medarbejder i Viby Syd.
Maden er bindemidlet
Alle opfordres til at tage mad og drikke med til det antal personer man kommer, maden samles så i en fælles buffet.
Kl. 14.15 byder Karina Quorning velkommen, og i løbet af eftermiddagen er der planlagt forskellig underholdning med sang og dans. Men der er selvfølgelig også plads til spontan optræden. Til børnene er der en hoppeborg.
Arrangementet, der er gratis for deltagerne, arrangeres af samarbejdet mellem boligområderne og institutionerne i Viby Syd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.