Gellerup får nu sin egen politiske rapsang – og det sker midt under det store vælgermøde onsdag kl. 19 i Foreningernes Hus.
Der skal også være lidt spas, når politikerne og Gellerups beboere mødes. En af Gellerups dygtige rappere, MD, skal hjælpe politikerne med at lave en politisk rapsang om Gellerup. MD hedder også Mohamad Danial og bor i Gellerup.
Alle 10 politiske kandidater – lige fra yderste højrefløj til venstrefløjen – skal skrive en linje om deres vision for Gellerup. Når de har afleveret deres statement ved starten af vælgermødet, skal MD forsøge at sætte de 10 sætninger sammen til noget, der kan rappes.
Efter pausen offentliggøres selveste: ‘Gellerups politiske rapsang’. Ved fælles hjælp skal politikerne rappe sangen, med god hjælp fra MD og måske også publikum.
MD har tidligere "rappet med politikere", idet han sidste år hjalp De Radikales Margrethe Vestager og Morten med at lave en politisk rapsang.
Kandidaterne
Ok, det skal ikke være rap altsammen… Der er politik på dagsordenen, og arrangøren Samvirket har bedt alle 10 kandidater tænke over, hvad de vil gøre for Gellerup – og det er måske også det, de vil fortælle i deres rap-tekst.
Vælgermødet, som alle beboere er inviteret til, starter kl. 19 og slutter kl. 21.45. Du kan se kandidaterne her til højre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.