Kræfter arbejder fortsat på at bevare både familieskolen og Gellerupscenen – to af de elementer, der er sparet væk i byrådsflertallets spareforlig. For løbet er ikke kørt endnu, idet byrådet først skal beslutte budgettet onsdag den 13. oktober
Det er altså ikke for sent at give sin mening til kende. 5. oktober er sidste frist.

Der er to muligheder:

  • Du kan søge foretræde for økonomiudvalget 3. og 4. oktober.
  • Du kan sende mail: budget2012@aarhus.dk  Hvis din tilkendegivelse vedrører et eller flere konkrete forslag fra sparekataloget, skal du henvise til forslagets nummer i din mail. Det letter arbejdet med at bearbejde og fordele tilkendegivelserne

Enhver kan klage uanset ens tilhørsforhold til spareforslaget.
Forslagets nummer kan ses i det omfattende materiale, der er lagt ud på kommunens hjemmeside om spareforliget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.