En solbeskinnet søndagseftermiddag holdt Toveshøj juletræsfest for børn og voksne i Laden. En gammel tradition, som afdelingsbestyrelsen holder liv i.

Der blev arbejdet med ler og gran, og alle de kreative evner var i brug, da børnene lavede juledekorationer sammen med deres forældre. 
Mange af de ældre beboere var mødt op til kaffe og æbleskiver og fik endda lavet nogle juledekorationer. For nogle beboere var det første gang de deltog i juletræets og var noget imponeret over den varme og hygge, som de oplevede under arrangementet.

En dans om juletræet blev det til inden slikposerne blev udelt til børnenes store begejstring.

Nogle drenge med muslimsk baggrund efterlyste et Luciaoptog, fordi de kunne tænke at sig at gå Lucia.  Dette ønske har afdelingsbestyrelsen i Toveshøj valgt at efterkomme til næste år, og vi efterlyser hermed Luciadragter, som gerne må afleveres til Solveig Pedersen i Laden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.