Natten til onsdag blev det nye tider i fjernsynet – især for tv-seere, der stadig kun ejer et gammelt fjernsyn, der ikke har MPEG4 standard.

Medlemmer af Antenneforeningen Aarhus har fortsat mulighed for at se tv på deres gamle fjernsyn, dog med et nedsat udbud af kanaler, for eksempel er TV4 Sverige forsvundet fra skærmen. TV3 er også væk, men det er en helt anden historie, fordi den kanal i basispakken er blevet erstattet af TV2, som også er blevet betalingskanal fra januar 2012.

Fremover vil seere, som kun er tilmeldt basispakken (som betales over huslejen) og som kun ejer et gammelt tv, have 15 kanaler at vælge imellem; DR, DR2, DR Ramasjang, DR K, DR Update, TV2, SVT1, SVT2, NRK 1, TV2 Norge, ARD, Nickelodeon, VH1 Danmark, ZDF og TVAarhus/Infokanal.

Basispakken med 18 ekstra kanaler
Seere med gamle fjernsyn, der i fremtiden ønsker at se tv i digital kvalitet, kan vælge at købe et nyt tv-apparat, som er udstyret med MPEG4 (DVB-C modtager). Ved at investere i et nyt fjernsyn får seeren alene med basispakken mulighed for gratis at modtage ekstra 18 digitale kanaler.

Køb eller lej Zaptorboks
Men der findes også et alternativ til at købe et helt nyt fjernsyn. Seeren kan nemlig nøjes med at købe eller leje en digital Zaptorboks, som man uden brug af kort kan hente de digitale kanaler med.

Med en Zaptor boks kan seerne modtage følgende DR HD-kanaler, som ellers kræver et MPEG4  (DVB-C modtager) bør der stå i stedet for HD Ready HD Ready fjernsyn: DR HD, DR K, Folketings-tv, DR Synstolkning, Kanal Østjylland, SVT1 HD, SVT2 HD, TV4 Sverige, NRK HD, TV2 Norge HD, Das Erste HD, ZDF HD, N3 (NDR), Arte HD,VH1 Classic Europe, Nickelodeon HD, TV2OJ som begynder at sende 1. februar i år og en prøvekanal.

Zaptor på tilbud til 399 kroner
Hos Stofa er der indtil 31. januar 2012 til medlemmer af Antenneforeningen Aarhus et særligt tilbud på Zaptor boks til 399 kroner (normalpris er 849 kroner).
Kontakt Stofas kundeservice på tlf. 8830 3030 for at høre nærmere om tilbuddet – eller besøg Stofas butik på Søren Frichsvej 34 C i Aabyhøj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.