I juleferien havde Kvindeforeningen Niche lavet aktiviteter til unge piger i Foreningernes Hus med støtte fra Samvirket. Projektet varede i tre dage, hvor pigerne de første to dage skulle arbejde med enten læder eller re-design. Den sidste dag skulle pigerne, som havde arbejdet med re-design, lave en modeopvisning,  og pigerne, som arbejdede med læder, skulle lave en udstilling, som blev vist efter modeopvisningen. Der var også folkedans og et pragfuldt diasshow med billeder af pigerne, mens de arbejder.
Re-design
Det var en aktivitet der bl.a. handlede om at finde den indre designer frem. Pigerne fik mulighed for at lave re-design, som går ud på at lave gammelt tøj om til noget mere smart og moderne.
Kun fantasien satte grænser, for hvad pigerne kunne finde på. En af pigerne havde en gammel grå T-shirt som hun ikke brugte mere, så hun hentede nogle gamle slips og fik dem syet på så det gav mere liv i den gamle, grå og livløse T-shit. Dette er dog kun et enkelt eksempel på, hvad pigerne har lavt.  
Pigerne stod for en pragtfuld modeopvisning, hvor de viste deres re-designet tøj frem for venner og familie.
Læder
Pigerne kunne også vælge at arbejde med læder.  Det gik ud på at lave f.eks. nøgleringe, armbånd og bælter ud af læder, og resultatet var pragtfuldt. Der blev lavet læderarmbånd og nøgleringe i forskellige farver og designs.
Det blev også en meget fascinerende udstilling, som overraskede tilskuerne. Den blev rost virkelig meget, og pigerne kunne stolt fortælle, hvordan de hver især har lavet deres armbånd/nøglering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.