Et fritidsjob er man nu ikke sikker på at få, bare ved at møde op, men man kan få så mange gode svar på sine spørgsmål, at chancerne bliver helt pæne.
Har du overvejet at søge fritidsjob? Har du måske søgt og søgt et fritidsjobs.. men får aldrig svar på dine ansøgninger? Hvilke forventninger har butikker og forretninger til deres ungarbejder, og hvad skal DU som ansøger være opmærksom på når du søger fritidsjob?
Få svar på dine spørgsmål, når Get2Job holder ungemøde torsdag den 26. januar 2012 kl. 17.00 -19.00 i Kantinen ved Gellerup Bibliotek.

Get2Job arbejder med unge der søger fritidsjob. Det er et projekt under Fritidscenter Toveshøj og Gellerup. Get2Job arbejder med unge mellem 14-17 år. Her sidder Senay Arikan parat til at hjælpe de unge med at skrive ansøgning og CV, og skabe kontakt til virksomheder.
Flere spændende mennesker deltager i mødet for at give gode råd:

Andreas Fabricius, stifter af ungarbejde.dk, fortæller om den gode ansøgning. Ungarbejde.dk er Danmarks største jobportal for unge og har indtil videre formidlet 14.190 studiejobs og fritidsjobs til unge i hele Danmark. Hvordan opretter du en god profil på ungarbejde.dk, og hvad forventer virksomhederne af Dig?

Hør om UNGE4UNGE’s arbejde med unge: ”Fritidsjob skaber tillid”. UNGE4UNGE er et kriminalpræventivt netværk, der består af 40-50 unge i aldersgruppen 15-25 år, der stræber efter at forebygge kriminalitet blandt unge i Aarhus Vest UNGE4UNGEs målgruppe er børn og unge i alderen 8-15 år.

“Jeg fandt et fritidsjob”. Lyt med i to unges fortælling om dengang de fandt et fritidsjob… Hvordan skiller man sig ud, og hvordan gør man et godt indtryk på en mulig arbejdsgiver?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.