"Få del i milliarderne" står der nok så kækt i Brabrand Erhvervsforenings invitation til et fyraftensmøde om Helhedsplanen på onsdag hos Brabrand Boligforening.
Men jo: helhedsplanen er ikke kun boligforeningens og kommunens investeringer i bydelen, det er også noget, der kan tiltrække erhvervslivet.
Boligforeningen har deltaget i flere møder med potentielle investorer, og selv om det stadig er for tidligt at sætte spaden i jorden, endsige købe jord, så er interessen der, kan boligforeningen mærke. Når tiden er til det, vil investorerne begynde at forhandle.
Og det er altså ikke småklumper af jord, der skal handles om. I dispostitionsplanen er der udlagt 300.000 kvadratmeter, som kan anvendes til erhverv, kontorer med videre.
Lokale erhvervsfolk er også på banen – kan være som investorer eller som entreprenører. Det er baggrunden for fyraftensmødet onsdag. Næstformand i Brabrand Erhvervskforening, Helle Trap Friis, siger til gellerup.nu:
Indsigt, men også krav
"Målet med fyraftensmødet er at give virksomheder indsigt i planerne og de forretningsmuligheder, der ligger i at være med til at udvikle Gellerup til en attraktiv bydel. Det kan for eksempel være som entreprenør."

Helle Trap Friis fornemmer også, at deltagerne på onsdag gerne vil fortælle Helhedplanen om, hvad de ønsker for at ville etablere sig med forretning i området. Dette er der faktisk et gruppearbejde om under fyraftensmødet.
"Vi vil gerne bidrage til, at tankerne bag Helhedsplanen bliver til det, de er tænkt, og at bydelen virkelig udvikler sig positivt. Det er en enorm satsning, som der også skal massiv støtte til fra lokalområdet og fra østjysk erhvervsliv," understreger Helle Trap Friis.
Se programmet for fyraftensmødet i

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.