Lillian Henriksen og Helle Hansen bød indenfor til 65 års jubilæum på 7. sal på Gudrunsvej.
Den 1. februar ringer gellerup.nu på døren på 7.sal i Gudrunsvej 76. Døren går op, og Helle Hansen byder smilende velkommen.
Selvom klokken kun lige er 15, er der allerede besøgende i sofaen, som tager for sig af fastelavnsboller, varm kakao og småkager.
Da der bliver åbnet ud til gangen løber Helle Hansens kat forbi og åbner selv døren ind til naboen Lillian Henriken, som bor lige overfor. Hun har boet i den samme lejlighed i 40 år og er faktisk den eneste der har boet i lejligheden siden blokken blev bygget.
Som katte, så …
De er gode veninder og kommer, ligesom kattene, hos hinanden. De to veninder kan fortælle mange spændende historier fra deres tid i Gellerupparken, men i dag bliver det ikke til så meget historiefortælling, da de hele tiden skal ud og åbne døren.
Naboerne kigger op, og en nyfødt baby kigger også forbi, med sin mor selvfølgelig og snakken går ivrigt naboerne imellem. De har også taget de lidt ældre børn med, som dog hurtigt går i gang med at finde kattene, som har gemt sig.
Kl. 17 er lejligheden ved at være tømt for gæster og man sniger sig lige til et sidste kig på den smukke udsigt. Den er nemlig fantastisk og ekstra smuk når jorden er dækket af sne. Så man kan godt forstå, hvorfor de kalder det den 7. himmel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.