I januar skrev vi her på portalen, at der midt i februar skulle holdes et møde mellem kommunen og Moskeforeningen. Kommunen skulle inden dette møde have fundet en grund, de kunne tilbyde som muligt sted for opførelse af en moske. Men dette møde er af uvisse årsager blevet aflyst af kommunen.
Formand for Moskeforeningen Sami Saïdana, siger, at status på situationen lige nu er, at de må vente til mødet er overstået, og kommunen derefter kontakter dem. Efter mødet d. 27. skal kommunen komme med noget konkret til Moskeforeningen, og der skal afholdes et møde mellem de forskellige parter i forlængelse af kommunens møde.
Ifølge Sami Saïdana er Nordgårdsskolen stadig et emne, og vil blive diskuteret på mødet d. 27. februar.
Opdatering på sagen følger her på portalen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.