Det har længe været et paradoks, at helhedsplanen skal foregå i Gellerup, men Gellerupsekretariat befinder sig inde på rådhuset. Nu råder sekretariatet lidt bod på miseren, idet beboersamarbejdskonsulent kan mødes hver tirsdag i Gellerup.
Det er Pia Katballe Sørensen, der har fundet en plads på Gellerup Bibliotek, og hver tirsdag fra 11 til 14 er hun parat til at møde beboerne. Man kan komme med spørgsmål og kommentarer til helhedsplanen.
Har du en god idé?
Pia er ansat i Gellerupsekretariatet (Aarhus Kommune) med det ene formål at være brobygger mellem beboerne i Gellerupparken / Toveshøj og kommunen, med andre ord beboersamarbejde i forhold til Helhedsplanen.
Pia Katballe Sørensen opfordrer også beboere med gode ideer at komme til hende – det kan måske føre et projekt med sig.
Hun starter på biblioteket den 21. februar. Man kan også ringe til Pia på  89 40 28 16 eller skrive til hende på pks@aarhus.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.