I samarbejde med Samvirket stod Kvinderne i Den Aktive Kvindeforening for en række aktiviteter for både piger og drenge i vinterferien. Det var både indendørs og udendørs aktiviteter.
Den 11., 12. og 13. februar havde kvinderne fra håndarbejdsafdelingen i Den Aktive Kvindeforening tre kreative dage i Foreningernes Hus. Der kom omkring 50-75 piger. Der blev syet, strikket, broderet og lavet læder-nøgleringe. Der blev lavet mad til de børn, der var mødt op i de tre dage, op der blev rigtig hygget igennem.
Aktiviteterne blev afsluttet med en lille fest, hvor forældrene var inviteret til at se, hvad deres børn havde lavet. Der var også konkurrence, dans og lidt godt til ganen. Børnene var glade i de tre dage, og de ser frem til næste ferieaktiviteter.
Tur i skøjtehal og Kattegatcenter
Den 14. feb. havde en anden afdeling i foreningen, som står for aktiviteter til drenge mellem 7-13 år, arrangeret en tur til Kattegatcenteret.
”Det var en fed oplevelse, og jeg lærte meget om fiskenes verden i dag,” sagde en af drengene, som var med. 
 
Lørdag den18. februar havde folkedanserafdelingen (DAKF) i samarbejde med Niche Foreningen arrangeret en tur i skøjtehallen. Fra folkedansergruppen deltog omkring 26 piger og 4 voksne, og fra Niche Foreningen deltog omkring 20- 25 børn/ voksne. Det regnede meget, da vi tog af sted, men trods det var pigerne glade og klar til at stå på skøjter. Der var nogle af pigerne, der aldrig havde prøvet at stå på skøjter før, men de var så modige og ihærdige, at de lærte det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.