Efter weekendens brand i Bazar Vest, som på tragisk vist endte med at en person omkom i flammerne, er politiet kommet med ros til beboerne i området.
Ca. Kl. 5 natten til lørdag lød alarmen hos Århus brandvæsen og brandbiler ilede ud til Gellerupparken for at slukke en brand, som skulle vise sig at være fatal. Hele den ene længe af den nye afdeling af Bazar Vest gik op i røg, og mange mennesker mistede deres job. Der var mange mennesker samlet i området, både under og efter branden, og man kunne forestille sig, at der i en sådan situation kunne opstå konflikter.
Det var midlertidigt ikke været tilfældet, oplyser Jens Espensen, som er politikommisær hos lokalpolitiet i Gellerup.
Han fortæller, at indsatslederen på stedet, Martin Christensen, har givet stor ros til borgene, som befandt sig på stedet under branden og dagene efter. ”De har vist en rigtig god opførsel og stor forståelse og respekt for politiets og øvrige myndigheders arbejde,” fortæller Martin Christensen.
Hele slukningsarbejdet medførte store gener for de handlende i Bazar Vest, fordi store dele af parkeringspladsen var afspærret.  Indsatslederen fortæller, at alle holdt sig til politiets anvisninger og holdt sig bag ved afspærringer, som de fik besked på.
Jens Espensen er glad for, at der på intet tidspunkt var optræk til uroligheder, og at der hele dagen igennem var en god dialog.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.