Lørdag var der igen Gelleraps i Globus1. Det blev en festlig dag med mange mennesker, som kom forbi hele dagen.
”Danmark er bedste land i verden!” bedyrer den ene rapper i Flødeklinikken, da de går på scenen. De er sprunget til i sidste øjeblik, da rapperen Kidd meldte fra pga. sygdom. Der var da heller ikke mange tilskuere tilbage da de gik på som de sidste, men dem der blev, var vidne til en sprudlende og energisk optræden.
Henning Winther, hovedarrangør af Gelleraps, var også tilfreds med arrangementet, som samlede 800 mennesker fra kl. 14-20.
”Det er forløbet SÅ godt, uden smadrede toiletter eller anden ballade, at det faktisk har været lidt kedeligt,” smiler han.  Henning Winther, som selv er rapper og for øvrigt arrangør af Aarhus Took It, har haft travlt med at arrangere Gelleraps siden november. ”Forberedelsen til næste års Gelleraps begynder allerede på mandag, hvor vi ringer til Globus1 og booker stedet til Gelleraps 2013,” forklarer han.
Johnson fik folk til at hoppe og synge med
Aftenens næstsidste navn var Johnson, som fyrede op for hele Globus1. Alle kendte hans hits og sang med. Det var den koncert hvor flest folk var mødt op for at se, og man kunne se på folks reaktion, at han var meget populær. Også selvom han sang om 8210 og ikke 8220, som jo er Gellerups postnummer.
Han rappede i 30 minutter, og så af sted igen. Inden han smuttede, skulle der dog lige skrives autografer og tages billeder.
Hele dagen havde et godt flow, og der var ikke et øjeblik uden musik. Når der ikke var livemusik, stod en af verdens bedste DJs, DJ Static for at vende skiverne. Men det var kun korte øjeblikke, for ellers var der fuld gang i den fra de forskellige rapakademier og Gøglerskolen, som alle holdt en fest på scenen. 

Sluttede på minuttet
Kl. 20 præcis var det slut, men der var de fleste allerede på vej hjem. De der blev spurgt, var glade for arrangementet, og selvom ikke alle var lige glade for hip hop, var de kommet for at være sammen med vennerne og måske spille fodbold eller en anden aktivitet, som også foregik til arrangementet. Jøden, som var konferencier, sluttede aftenen af med at takke alle for at opføre sig pænt og bød alle sammen velkommen til Gelleraps i 2013.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.