De mener det i Gellerupparken, når de vil af med den klichefyldte ’ghetto’-betegnelse. Helle Hansen, afdelingsformand, satser på et positivt ladet navn til de udsatte boligområder, nemlig regnbuekvarterer.
Og hun gør selv noget ved sagen. Hendes tånegle har hele sommeren været farvet i regnbuens farver. Ja, måske ikke alle nuancer, men i hvert fald i de kulører, som Gellerupparkens postkasser fik sidste år.
Samme farverige overhaling har Gellerupparkens to ”indgangsportaler” fået – nemlig de to gavle i den nordlige og sydlige ende af Gudrunsvej.
Måske virker det, når by- og boligminister Carsten Hansen (S) senere i år fremlægger en handlingsplan for … ’regnbuekvartererne’.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.