I Gellerup holdt børn og unge efterårsferie i sidste uge, lige som de gør det i resten af landet, og mange af områdets unge var samlet til FED FERIE i Globus1.
Dette arrangementet har kun få år på bagen, men det er allerede en tradition i Gellerup. Et af højdepunkterne er den årlige Gellerup Cup i Volleyball. Foreninger og andre stiller hold, og der er gang i spillet på alle baner, indtil en høj, muskuløs mand stopper spillet ved at fægte med armene og pifte ivrigt i en fløjte. Han er en af Gellerups klubmedarbejdere. Spillet stopper, og alle vender sig mod ham.

En forlegen ildsjæl

Grunden til, at han skaber en pause i spillet er, at en af Gellerups unge ildsjæle skal have en særlig opmærksomhed. For 3. gang kåres kvartalets ildsjæl i Gellerup.
Denne gang er det den 20-årige palæstinenser Raida El Kaatib. Det er tydeligt, at Raida ikke er forberedt på at skulle være i centrum, og hun skynder sig hurtigt væk, efter at have fået overrakt sit bevis på, at hun er kvartalets ildsjæl.
Med æren følger også en gave, der er frit valg mellem en cykel og en iPad. Raida er ikke i tvivl: hun skal have en iPad. Den kan blandt andet være en hjælp i hendes studier.
Raida får kvartalets ildsjælepris blandt andet for sit store frivillige arbejde i dansegruppen Jafra, som lægger beslag på mange af hendes vågne timer.

Kender du også en ildsjæl?
Prisen som kvartalets ildsjæl er finansieret af ”Byggerods-oasemidlerne.”  Kender du nogen, der fortjener at få den næste ildsjælepris, kan du skrive til Pia Katballe Sørensen fra Aarhus Kommune på mail: pks@arhus.dk, eller du kan besøge Pia hver tirsdag fra 11-14 på Gellerup Bibliotek og give hende et tip.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.