På søndag den 24. februar kl. 15-19 er der workshop om overvægtige kvinder og børn – og om, hvordan de kan tabe i vægt og få større selvtillid. Workshoppen foregår i Foreningernes Hus.
Somaliske Gadebørns Forening inviterer alle med interesse for emnet.
"Vi ønsker, at kvinder, unge og børn skal leve uden mobning og stress, og at de skal have et fysisk og psykisk sundere liv. Vi vil indgyde dem en større selvtillid, og vi vil introducere dem til bedre integration og mere forståelse for dansk livsstil," siger Awil Abdi Farah Ade fra foreningen.
"Vi inviterer faglige personer fra forskellige arbejdsområder: læge og sundhedsplejerske fra Århus, og en somalisk psykiater fra København vil fortælle om, hvordan man ændrer sit liv og får en god livsstil trods tidligere problemer og evt. misbrug. Vi får også besøg af en socialrådgiver fra Høje Tåstrup, som selv er mor til fire børn og er på arbejdsmarkedet," oplyser foreningens formand.
Workshoppen får form af oplæg, diskussion i grupper og fælles opsamling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.