Der er efterhånden gennem mange år oparbejdet en solid tradition i Gellerup for dialog mellem kirken og bydelens muslimske befolkning. Gennem de seneste år har vi set julemiddage i kirken, studieture og ramadanmiddage, og velgørende arrangementer af forskellig art.
Nu vil man på torsdag sætte sig ned og tale om døden. Hvad sker der, når man dør? På kirkens hjemmeside står der "med tillid og respekt som kodeord, prøver vi at ¨gå ind på et følsomt emne."
Formålet med aftenen er at høre om hinandens traditioner og de forskellige tanker og holdninger om aftenens emne.
Tonen bærer præg af gensidig respekt og tillid. Sognepræst Niels Hviid har tidligere, i forbindelse med arrangementet Gellerup for Libanon, sagt : "Vi skal ikke prøve på at blive enige, for det bliver vi alligevel aldrig." Forventningen fra kirkens side er, at de muslimske borgere kommer som gæster og at de ikke gør noget, som strider mod deres overbevisning.
Arrangementet foregår i kirken kl. 19.30-22.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.