Aarhus Teaters nyskabelse – Borgerscenen – vil gerne i kontakt med borgere, som har gode historier at fortælle. I morgen mandag er der informationsøde kl. 17 på Scala. Tilmelding er ikke nødvendig – du møder bare op (indgang via Billetservece i Teatergaden).
Borgerne får deres helt egen scene på Aarhus Teater. Det er borgernes historier, der skal fortælles af borgerne selv på scenen.
"Vi søger derfor alle forskellige mennesker, der har noget på hjerte. Måske har du nogle hemmelige historier der aldrig er blevet fortalt, måske er du god til at spille på fløjte, måske kan du nogle sjove tricks, måske kan du danse, måske er du genert…. Alle er velkomne," siger Lea Olandersson fra Borgerscenen.
Du kan læse mere om Borgerscenen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.