Som vi tidligere har nævnt, er fremtiden for Gudrunsvej 78 og 82 – betonkomplekset over for City Vest – højst usikker. Skal det rives ned inden alt for længe – eller kan det vente, til der står nye beboerhuse og kommunale bygninger parat til at huse aktiviteterne?
Det spørgsmål skal afgøres i Aarhus Kommune, men indtil videre er det dog sikret, at A-toget og Cirkus Tværs kan få lov at blive i kælderetagen i hvert fald frem til 1. juli 2014.
Det betyder, at foreninger og andre arrangører ved, at de kan booke arrangementer på A-toget et halvt år frem. Det er på samme vilkår som hidtil: kulturarrangementer med videre – ikke bryllupper og andre private fester.
Sekretariat betaler husleje
”Driften i det første halve år har vi sikret ved, at Gellerupsekretariatet betaler huslejen i A-Toget. Den har hidtil været betalt af Gellerups kulturmidler, men de penge skal jo også  bruges på andet end husleje,” forklarer Pia Katballe Sørensen fra Gellerupsekretariatet.
Hvad der skal ske efter 1. juli, afhænger helt af, hvilken dom som kommunen fælder over beton-komplekset.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.