Bliv filminstruktør på en dag; lær at skyde og redigere en ”lommefilm” på en eftermiddag! Filmene kan handle om hvad som helst, du synes er interessant i dit liv eller lokalområde. Tag din Ipad, Iphone eller smartphone med. Hvis du ikke har en, så kom alligevel!
Aktiviteterne er for alle; mænd, kvinder, børn, unge og voksne. Det foregår lørdag den 25. januar fra kl. 10 til 16 på Gellerup Bibliotek. Der vil blive serveret lidt snack og drikkevarer, som er lavet af Bydelsmødrene.

Der er opstart to gange til Lommefilm, kl. 11:00 og 12:00. Der er premiere på filmene kl. 15:30 på biblioteket.
Gå på opdagelse i de historiske arkiver og dit lokalområde, se hvordan Gellerup var og er. Du kan også være med til at drømme om, hvordan Gellerup skal være en dag. Se blandt andet, hvad der var før, der hvor bazaren ligger i dag. Se Gellerupbadet som et gigantisk glashus. Hvad var der før Gellerupparken? Du har også mulighed for at fortælle din historie og få den skrevet nedS og gemt i de historiske arkiver.
En sok er nok
Samme dag inviterer vi også til en tekst-broderiworkshop: ’EN SOK ER NOK’! Tag din(e) single sok(ker) med  – altså dem der er blevet alene, fordi makkeren er tabt eller “spist” af vaskemaskinen. Hjælp med at brodere tekster på single-sokkerne. Teksterne forholder sig til, parforholdsmønstre, forsørgerpligt, datingmarked eller bare det at føle sig alene, blive forladt eller den frihedsfølelse det kan være, at føle nok i sig selv.
Arrangørerne er: Museumsklubben v/ Den Gamle By og Gellerup Museum, Sigrids Stue, Brabrand-Årslev Lokalhistoriske Arkiv, Gellerup Bibliotek og Opgang2.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.