Tousgårdsladen har ansat en gammel kending som husmand, nemlig Esben Trige, som også er formand for Tousgårdsladens Venner.
Esben Trige er foreløbig er ansat fire måneder, idet der senere på året sker nogle ændringer på grund af den boligsociale helhedsplan.
Den hidtidige husmand, Anne Marie Hindhede, er efter lang tids sygdom blevet afskediget, og Esben Trige har taget over fra starten af året. En af de tiltag, Esben Trige blandt andet vil arbejde på i løbet af foråret, er at få sat gårdarealet til Beboerhuset Laden lidt i stand.
Det vil ske sammen med Toveshøjs afdelingsbestyrelse. Herfra siger Anett Sällsäter Christiansen:
"Vi vil sammen med Ramallah Pigespejdere og interesserede beboere bruge en eftermiddag på at rydde op og gøre det lidt hyggeligt, så gården kan bruges til grillaftener og lignende." siger hun og tilføjer, at et opslag med dato og tid for fællesoprydningen, vil komme op i opgangene i Toveshøj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.